Amit nyújtok

Miből választhatsz?

Többféle módon tudok Neked rajzot készíteni, neked csupán elsősorban annyit kell eldöntened, hogy az alábbi három kategória közül melyikre tartasz igényt.
Természetesen a többi rajtam múlik, viszont amennyiben teljesen saját szájízed szerint kívánod a rajzot elkészíttetni velem, megadhatsz egy, néhány, de akár az összes paramétert is.

ILLUSZTRÁCIÓ

Színes, egyedi rajzokat biztosítok arra az esetre, ha eme kategóriára teszed voksod.

Részletes, kidolgozott darabokat készítek neked, mellyel akár szeretteid, barátaid megajándékozhatod, de megörökíttethetsz egy számodra emlékezetes pillanatot is.

KÉPREGÉNY

Fenti kategóriának több kockás változata részletességben talán az előző kategória alá sorolható, de egy rövid történet vicces csattanóval sokat dob rajta.

Amennyiben van egy jó ötleted, mely megfogalmazódott benned, vagy valami feledhetetlen történt ismeretségi körödben és megörökíttetni szeretnéd, várom üzeneted.

PORTRÉ

Kérheted önarcképed, családi fotód, kedvenc színészed, vagy rajzfilmfigurád, csupán fotót biztosítanod szükséges és megadnod egy színt, amivel elkészítem.

Kétfajta stílusban készítek portrét: realisztikus stílusban (egyetlen választott színárnyalattal), vagy rajzfilmes stílusban (ennél tűfilcet használok és színesek a rajzok).

Legalább közepes felbontású, éles fotó biztosítása szükséges portré készítésére.

Ezen felül rajzolok neked névjegykártyára, szórólapra, programfüzetre, cikked illusztrálom, de még kifestőnek/színezőnek is jók kisgyermekek számára (csupán tűfilccel húzom ki, színt/árnyékot már nem kap).
 
Magas DPI számmal (300 és felette) történő szkennelést követően, digitális alapról kiváló minőségű nyomtatvány készíthető, így bátran ajánlom a fenti termékekre, de weboldalra is feltölthetők.
bgart_03_50_80ss

Köszönöm Neked, ha igényt tartasz munkámra, hiszen fél életem a rajzolás. Végigkísért utamon, és azt szeretném, ha továbbra is így maradna!

Várom kérésed!

🙂